Hotels

Hotels

Wil je voor het Museumcongres verblijven in een hotel in de buurt? Dan kun je terecht bij Abdij Rolduc, Hotel-restaurant Parkstad-Zuid Limburg of Valk Hotel Heerlen.

 

Abdij Rolduc

Abdij Rolduc in Kerkrade behoort tot de belangrijkste religieuze monumenten van Nederland: het is het grootste abdijcomplex in de Benelux en staat op de UNESCO-lijst van 100 belangrijkste monumenten van ons land.  De rijke geschiedenis is overal voelbaar, de rust komt je tegemoet! Gesitueerd middenin een prachtige omgeving en op korte afstand van grenzeloze bezienswaardigheden. De stijlvolle Kloosterbrasserie de Kanunnik staat garant voor gastronomisch genot. Hier kun je lunchen, dineren, een high tea nuttigen of gewoon lekker borrelen. In de pittoreske abdijtuin kun je heerlijk een terrasje pikken. Een echte verborgen parel!

Rolduc  ligt op 3 kilometer afstand van Museumplein Limburg.

Het Abdijhotel beschikt over 2 kamertypes: 3-sterrenkamers (comfortkamers). Dit zijn hotelkamers met eigen badkamer, telefoon en televisie. Daarnaast biedt Abdij Rolduc 2-sterrenkamers (economykamers) met gedeelde sanitaire voorzieningen. Alle kamers hebben gratis wifi.

Adres: Heyendallaan 82
6464 EP Kerkrade

Fletcher Hotel-Restaurant Parkstad-Zuid Limburg / Kerkrade

In het zuiden van Limburg, vlakbij het drielandenpunt, staat het Parkstad Limburg Stadion. Fletcher Hotel-Restaurant Parkstad-Zuid Limburg is gevestigd in dit voetbalstadion, heeft een Skybox met geweldig uitzicht op het voetbalveld en wordt omgeven door het prachtige Zuid-Limburgse landschap.

Contactgegevens:

Fletcher Hotel-Restaurant Parkstad-Zuid Limburg
Roda J.C. Ring 59
6466 NH Kerkrade
Tel: 045 543 6470
E-mail: info@fletcherhotelparkstad.nl

https://www.fletcherhotelparkstad.nl

 

Valk Hotel Heerlen

Ruime kamers en stijlvolle suites. Valk Exclusief hotel Heerlen biedt u als gast luxe faciliteiten waar u

uitgebreid van mag komen genieten. Wandelen en fietsen op Landgoed TerWorm. Zuid-Limburg ontdekken begint in onze achtertuin.
Ruime kamers en luxe suites. Een plek waar u lekker kunt uitrusten aan het einde van de dag.

Contactgegevens:

Valk Hotel Heerlen
Terworm 10
6411RV Heerlen
Tel +31 45 560 18 00
E-mail: heerlen@valk.nl

Link:
www.hotelheerlen.nl