Beurs

Beurs

Beurs op het Museumcongres

Tijdens het Museumcongres 2017 is de beurs gevestigd in de Grote Foyer van de Philharmonie. Dit is dé centrale ontmoetingsplaats van zowel de locatie als het congres. Op de beurs vinden bezoekers verbreding en krijgen bedrijven de mogelijkheid om beslissingsbevoegde museummedewerkers te informeren over hun producten en diensten.

Wij bieden de mogelijkheid om een stand af te nemen van 2x3 m2, met gepersonaliseerde achter- en zijwanden en statafel. Ook is het mogelijk om in het programmaboek te adverteren.

Wilt u meer informatie over deelname aan de beurs op het Museumcongres 2017 neem dan contact op met Virtùmedia.
Arnold Regterink, tel. 0031-30-6913835 
Klaartje Grol, tel. 0031-30-3031295

Axiell

Meer dan 3400 archieven, bibliotheken en musea hebben ervoor gekozen om hun collecties te beheren met onze software. Wij zijn de toonaangevende leverancier van collectiebeheeroplossingen en onze toonaangevende positie op de markt maakt ons tot een duurzame en stabiele partner voor uw instelling.Het aankopen van een oplossing van Axiell is een investering in de toekomst van uw instelling. Wij hebben de ervaring, kennis en middelen om de allerbeste collectiebeheeroplossingen te bieden, zowel nu als in de toekomst!

Bekijk ook onze website.

CleverDisplay

CleverDisplay is gespecialiseerd in het visueel communiceren door middel van beeldschermen in uw bedrijf.
Door de eenvoudig te bedienen software is CleverDisplay zeer gebruiksvriendelijk.
CleverDisplay biedt vele mogelijkheden in: Bewegwijzering, Bezoekersinformatie, Zaalverhuur, Restaurant informatie, Tentoonstelling informatie, Receptie / kassa informatie, Live nieuwsberichten & Informatievoorziening.

Bekijk ook onze website.

De Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed

De Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed is het kennisinstituut voor zowel het roerend als onroerend cultureel erfgoed. De dienst is verantwoordelijk voor het behoud, de duurzame ontwikkeling en de toegankelijkheid van het meest waardevolle erfgoed: archeologische en gebouwde monumenten, cultuurlandschappen en de kunstcollectie van het Rijk (zo'n 100.000 objecten). Op gebied van kwaliteitszorg collecties biedt de RCE kennis en advies.

Bekijk ook onze website.

Concordia de Keizer

Concordia de Keizer is specialist in het verzekeren van kunst. Onze dienstverlening houdt niet op bij dit specialisme. Een speciaal accountteam helpt musea met het stroomlijnen van alle risico’s die aanwezig zijn en nieuw ontstaan. Met hart en passie staan we voor u klaar!

Bekijk ook onze website.

Ster & Cultuur

Ster & Cultuur biedt organisaties met een culturele boodschap de mogelijkheid om tegen een zeer gereduceerd tarief te adverteren bij de NPO op televisie, radio en via NPO Start. Ster & Cultuur is een uniek platform om doeltreffend een breed én cultureel geïnteresseerd publiek te bereiken.

Bekijk ook onze website.

Automatic Signal

Wilt u niet wakker liggen over de beveiliging van uw museum of de kunstobjecten? Schakel Automatic Signal in. Hèt technisch beveiligingsbedrijf voor advies op maat, vernieuwende oplossingen, vakkundige installatie en gedegen service en onderhoud. 

Bekijk ook onze websites: www.automaticsignal.nl, www.guartnet.nl en www.securiblox.nl.

De Merkplaats

de Merkplaats is een eigentijds merkenbureau en een betrokken partner op het gebied van de bescherming en het beheer van intellectuele eigendomsrechten. Al meer dan 17 jaar adviseren wij onze cliënten over de juridische bescherming van merken, handelsnamen, modelrechten en auteursrecht.
Zo werken onze 15 juristen al jaren met veel plezier voor verschillende musea en culturele instellingen en misschien vanaf vandaag voor U?

Bekijk ook onze website

ERCO Lighting B.V.

ERCO met het hoofdkantoor in Duitsland is een gerenommeerde specialist voor verlichting van architectuur en kunst. Het in 1934 opgerichte familiebedrijf is wereldwijd in 55 landen actief. Sinds 2015 is het productprogramma volledig gebaseerd op LED.

Bekijk ook onze website

AlfaVision

AlfaVision is wereldwijd marktleider op het gebied van Virtuele Realiteit-oplossingen voor musea. We leveren pasklare oplossingen die historisch en cultureel correct zijn. Wij bieden musea innovatieve technologieën aan om boeiende bezoekerservaringen te ontwikkelen.

Innovatie, betaalbaarheid en onderhoudsvriendelijkheid zijn cruciaal voor ons.

Bezoek ook onze website.

ScreenImpact

ScreenImpact levert narrowcasting op maat voor musea. Met onze uiterst gebruiksvriendelijke software kan iedereen binnen uw organisatie zeer eenvoudig een aantrekkelijke, professionele presentatie maken.
ScreenImpact is marktleider in theaters, én verzorgt narrowcasting in bijv. winkels, kantoren, hotels en medische praktijken.

Bezoek ook onze website.

Atlantis Museum

Atlantis Museum is een volledig webbased collectiebeheer- en portaalsysteem. Naast Spectrum-ondersteuning wordt publieke beschikbaarstelling geboden. Atlantis integreert naadloos met uw eigen website, is in hoge mate configureerbaar, biedt efficiënte invoermogelijkheden en een uitgebreid zoeksysteem.

Bezoek ook onze website.

Vriens Archeo Flex

Vriens Archeo Flex is een landelijk opererend uitzendbureau, gespecialiseerd in de bemiddeling van erfgoedspecialisten.
De naam dekt de lading al lang niet meer! We hebben een absoluut specialisme binnen het vakgebied archeologie, de museale sector, monumentenzorg, cultuur- en bouwhistorie en fysische en historische geografie. Het project Erfgoedtalent biedt kansen op de arbeidsmarkt voor uw organisatie en pas afgestudeerden.

Bezoek ook onze websites: 
www.vriensarcheo.nl
www.erfgoedtalent.nl

Picturae

Wij zijn uw specialist en deskundige voor het digitaliseren, bewaren, beheren, verrijken en het ontwikkelen van software voor het behoud  en publicatie van uw collecties.  Wij digitaliseren onder andere foto’s, negatieven, boeken, posters, herbarium vellen, audio, film en video.

Bezoek ook onze website.

Vermaat Groep

Net zoals musea wil ook Vermaat mensen verbinden, dit doen wij door mensen samen te laten genieten van heerlijk eten en drinken. Dat doen wij al sinds 1978. Met aandacht voor mens en omgeving, een no-nonsense mentaliteit, trots en aandacht zorgen wij voor onze gasten. Elke locatie heeft een eigen verhaal met een unieke doelgroep en doelstellingen. Graag leveren wij hieraan onze bijdrage, door in partnership te inspireren en te verrassen.

Zie onze website 

Centercom

Wilt u meer bezoekers naar uw museum trekken, uw naamsbekendheid vergroten of opent er binnenkort een nieuwe expositie waarvan u het publiek op de hoogte wilt stellen? Met de buitenreclame van Centercom bereikt u miljoenen mensen door het hele land.

Bezoek ook onze website.