Beurs

Beurs

Beurs op het Museumcongres

Tijdens het Museumcongres 2017 is de beurs gevestigd in de Grote Foyer van de Philharmonie. Dit is dé centrale ontmoetingsplaats van zowel de locatie als het congres. Op de beurs kunnen bezoekers verbreding vinden en krijgen bedrijven de mogelijkheid om beslissingsbevoegde museummedewerkers te informeren over hun producten en diensten.

Wij bieden de mogelijkheid om een stand af te nemen van 2x3 m2, met gepersonaliseerde achter- en zijwanden en statafel. Ook is het mogelijk om in het programmaboek te adverteren.

Wilt u meer informatie over deelname aan de beurs op het Museumcongres 2017 neem dan contact op met Virtùmedia.
Arnold Regterink, tel. 0031-30-6913835 
Klaartje Grol, tel. 0031-30-3031295

Ster & Cultuur

Ster & Cultuur biedt organisaties met een culturele boodschap de mogelijkheid om tegen een zeer gereduceerd tarief te adverteren bij de NPO op televisie, radio en via NPO Gemist. Ster & Cultuur is een uniek platform om doeltreffend een breed én cultureel geïnteresseerd publiek te bereiken.

Bekijk ook onze website.

Automatic Signal

Wilt u niet wakker liggen over de beveiliging van uw museum of de kunstobjecten? Schakel Automatic Signal in. Hèt technisch beveiligingsbedrijf voor advies op maat, vernieuwende oplossingen, vakkundige installatie en gedegen service en onderhoud. 

Bekijk ook onze websites: www.automaticsignal.nl, www.guartnet.nl en www.securiblox.nl.

De Merkplaats

de Merkplaats is een eigentijds merkenbureau en een betrokken partner op het gebied van de bescherming en het beheer van intellectuele eigendomsrechten. Al meer dan 17 jaar adviseren wij onze cliënten over de juridische bescherming van merken, handelsnamen, modelrechten en auteursrecht.
Zo werken onze 15 juristen al jaren met veel plezier voor verschillende musea en culturele instellingen en misschien vanaf vandaag voor U?

Bekijk ook onze website

Axiell

Meer dan 3400 archieven, bibliotheken en musea hebben ervoor gekozen om hun collecties te beheren met onze software. Wij zijn de toonaangevende leverancier van collectiebeheeroplossingen en onze toonaangevende positie op de markt maakt ons tot een duurzame en stabiele partner voor uw instelling.Het aankopen van een oplossing van Axiell is een investering in de toekomst van uw instelling. Wij hebben de ervaring, kennis en middelen om de allerbeste collectiebeheeroplossingen te bieden, zowel nu als in de toekomst!

Bekijk ook onze website.

Concordia de Keizer

Concordia de Keizer is specialist in het verzekeren van kunst. Onze dienstverlening houdt niet op bij dit specialisme. Een speciaal accountteam helpt musea met het stroomlijnen van alle risico’s die aanwezig zijn en nieuw ontstaan. Met hart en passie staan we voor u klaar!

Bekijk ook onze website.