Beurs

Beurs

Tijdens het Museumcongres is de informatiebeurs gevestigd in The Great Hall van het Louwman Museum, die de bezoekers nog meer verbreding zal bieden, en die bedrijven de mogelijkheid biedt om de beslissingsbevoegde museummedewerkers te informeren over hun producten en diensten. Wij bieden de mogelijkheid om een stand af te nemen van 2x3 m2, met gepersonaliseerde achter- en zijwanden en statafel. Ook is het mogelijk om in het programmaboek te adverteren.

Wilt u meer informatie over deelname aan de beurs op de Museumkennisdag?
Neem dan contact op met Mirjam Cornelis of Klaartje Grol: tel. 030-3031295

 

Het Museumcongres wordt gesteund door:

Axiell

Axiell is de toonaangevende leverancier van collectiebeheeroplossingen en onze sterke positie op de markt maakt ons tot een duurzame en stabiele partner. Wij hebben de ervaring, kennis en middelen om de allerbeste collectiebeheeroplossingen te bieden, zowel nu als in de toekomst! Bekijk ook onze website.

Ster & Cultuur

Ster & Cultuur is voor de culturele sector een unieke manier om tegen een scherp tarief te adverteren bij de NPO. Ster & Cultuur is toegankelijk voor iedere organisatie die een voorstelling, boek, festival, tentoonstelling of ander cultureel product of evenement aanbiedt. Wij bieden advertentieruimte op de televisie- en radiozenders van de NPO en op het online platform NPO Start. Je adverteert bij kwalitatieve, goed bekeken en beluisterde programma’s, waarmee je doeltreffend een in cultuur geïnteresseerd publiek bereikt. Bekijk onze website.

Concordia de Keizer

Concordia de Keizer is specialist in het verzekeren van kunst. Onze dienstverlening houdt niet op bij dit specialisme. Een speciaal accountteam helpt musea met het stroomlijnen van alle risico’s die aanwezig zijn en nieuw ontstaan. Met hart en passie staan we voor u klaar! Bekijk ook onze website.

Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed

De Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed is het kennisinstituut voor zowel het roerend als onroerend cultureel erfgoed. De dienst is verantwoordelijk voor het behoud, de duurzame ontwikkeling en de toegankelijkheid van het meest waardevolle erfgoed: archeologische en gebouwde monumenten, cultuurlandschappen en de kunstcollectie van het Rijk (zo'n 100.000 objecten). Het Rijkserfgoed Laboratorium/RCE in Amsterdam biedt musea onderzoek en advies op het gebied van collecties en is partner van het NICAS (Netherlands Institute for Conservation, Art and Science). De RCE is ook partner van het CCNL (Collectiecentrum Nederland) en het NDE (nationaal digitaal erfgoed).”
Bekijk ook de website.